Кількість користувачів Інтернет в Україні у липні збільшилась на 2,4% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість користувачів Інтернет в Україні у липні збільшилась на 2,4%

95
Кількість унікальних користувачів послуг мережі Інтернет в Україні в липні 2008 року збільшилася на 2,4% у порівнянні із червнем - до 8,34 млн, говориться в повідомленні, розміщеному на веб-сайті компанії SputnikMedia.
Незважаючи на таке зростання, кількість користувачів мережі в липні все-таки менша ніж у травні, що пов'язано із традиційним літнім відпускним періодом, відзначено в повідомленні.
За даними SputnikMedia, найбільше число користувачів послуг глобальної мережі зареєстровано в Києві - 59,33% загальної кількості. Далі в порядку убування ідуть міста-мільйонники Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів; а також Запоріжжя та Автономна Республіка Крим, на частку яких у цілому припадає 30,75% загальної кількості унікальних користувачів. Частка інших регіонів сумарно становить 9,42% користувачів, при цьому найменша їхня кількість - у Житомирській, Волинській (по 0,16%) і Чернівецькій областях (0,18%).
Найбільш використовуваним пошуковим сервісом у липні, відповідно до повідомлення, був Google - 70,46% всіх переходів. Позиції нижче зайняли Yandex (17,72%), Ukr.net (2,89%), Rambler (2,33%).
Найбільш використовуваною операційною системою серед українських користувачів Інтернет є MS Windows XP: за даними SputnikMedia, нею користується 83,11% Інтернет-аудиторії.
Sputnik Media - інтернет-підрозділ найбільшого українського медіахолдингу "KP Media", володіє порталом Bigmir.net.
Під брендом KP Media реалізується 11 великих проектів. Серед них - журнали "Кореспондент", "Афіша", "Pink", газети "Kyiv Post", "15 хвилин", сайт новин korrespondent.net.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас