Siemens вийшов із "мобільного" бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Siemens вийшов із "мобільного" бізнесу

311
Концерн Siemens продає німецькій компанії ARQUES свій підрозділ з випуску бездротових телефонів, домашніх ресиверів та інших пристроїв зв'язку Siemens Home and Office Communication Devices. Підприємство продовжить своє існування, але вже в руках іншого власника. Продукція під брендом Siemens буде продаватися ще 2 роки.
Німецькі компанії Siemens та ARQUES Industries уклали угоду про передачу 80,2% Siemens Home and Office Communication Devices (SHC), дочірнього підприємства, що входить до складу концерну Siemens, компанії ARQUES. Фінансові умови угоди не розголошуються.
Таким чином, концерн Siemens повністю вийшов з бізнесу з виробництва обладнання зв'язку. Раніше він передав свої активи з виробництва стільникових телефонів підприємству BenQ-Siemens, а активи з випуску обладнання для мереж зв'язку - компанії Nokia-Siemens Networks.
Даний крок виконується в рамках стратегії Siemens із зосередження на трьох напрямках роботи - виробництва обладнання для енергетики, промисловості та медицини.
Компанія ARQUES зі штаб-квартирою в Мюнхені спеціалізується на придбанні другорядних бізнесів компаній з метою їхньої подальшої оптимізації та перетворення в прибуткові підприємства.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас