У Великобританії заарештовані 8 інсайдерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Великобританії заарештовані 8 інсайдерів

Валюта
484
Управління фінансових послуг Великобританії (FSA) провело арешт восьми підозрюваних в інсайдерській торгівлі.
У число підозрюваних увійшло по одному співробітнику Швейцарського UBS і JP Morgan Cazenove, брокерської компанії, утвореної в результаті спільних інвестицій від JP Morgan Chase та Cazenove & Co.
Як повідомили The Wall Street Journal представники Cazenove & Co, арештований співробітник виконував у компанії допоміжні функції. UBS повідомив про те, що підозрюваний співробітник компанії був молодшим співробітником бек-офіса, на час проведення розслідування він був відсторонений від роботи. Інші підозрювані перебували з ними в дружбі і не працювали в банках і брокерських компаніях. Суми угод, проведених обвинувачуваними, становили кілька сотень тисяч фунтів стерлінгів.
FSA до даного моменту вважалося досить лояльним щодо таких порушень на фінансових ринках, як інсайдерська торгівля. У травні цього року регулятор заявив про те, що 28,7% угод злиття і поглинання супроводжувалися підозрілими змінами у вартості акцій компаній, що брали участь в угодах. В 2005 році цей показник становив 23,7%. Очевидно, останні зусилля FSA направлені на зміну подібної тенденції. Ще жодного разу регулятору не вдавалося вигравати справи зі звинуваченнями в інсайдерській торгівлі, у той же час за останні місяці по аналогічних випадках FSA висунув відразу кілька звинувачень.
Костянтин Тихонов
За матеріалами:
gzt.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас