Долар до євро торгується у четвер біля максимуму за 2 тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар до євро торгується у четвер біля максимуму за 2 тижні

Валюта
480
Долар до євро торгується в четвер біля максимуму за два тижні після того, як план урядової допомоги Fannie Mae та Freddie Mac був схвалений у Конгресі США, повідомило агентство Bloomberg.
Американська валюта одержала значну підтримку, тому що на тлі ралі паперів фінансового сектора трейдери стали з більшою ймовірністю очікувати підвищення базової процентної ставки Федеральною резервною системою (ФРС) США найближчим часом.
"План порятунку іпотечного ринку надасть долару певну підтримку, - вважає голова валютного відділу Forex & Ueda Harlow Ltd. у Токіо Масанобу Ісікава. - Як здається, уряд США зміг запобігти можливості розвитку подій за найгіршим сценарієм для Fannie та Freddie".
Виходячи з котирувань ф'ючерсів на розмір базової ставки в США, близько 57% трейдерів очікують її підвищення з нинішніх 2% річних не менш ніж на 25 базисних пунктів на засіданні ФРС 16 вересня. Днем раніше на такий розвиток подій розраховували всього 49% трейдерів.
Курс долара до євро в четвер коливається біля $1,5703 після того, як під час торгів днем раніше він досягав позначки $1,5670 за євро - максимуму з 9 липня.
Японська валюта відносно долара торгується на рівні 107,81 ієни в порівнянні з 107,90 ієни днем раніше.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас