Вінський хоче збудувати на Київщині вантажний аеропорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вінський хоче збудувати на Київщині вантажний аеропорт

228
Міністерство транспорту та зв'язку ініціює будівництво вантажного аеропорту в районі міста Біла церква (Київська область). Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міністр транспорту та зв'язку Йосип Вінський.
Як повідомив міністр, відповідну пропозицію Мінтранс уже вніс на розгляд уряду.
"Ми внесли пропозицію, рішення прийме Кабмін. А поки будемо займатися реконструкцією тих аеропортів, що є", - відзначив Вінський.
Крім того, Вінський нагадав, що Мінтранс виступає за будівництво в Київській області ще одного міжнародного пасажирського аеропорту, Як повідомлялося раніше, такий аеропорт планують побудувати в районі с. Бугаївка Київської області. За словами Вінського, відповідна пропозиція також перебуває на розгляді Кабміну. Орієнтовна вартість будівництва оцінюється в 2,5 млрд. дол.
Говорячи про перспективи українських аеропортів, Вінський відзначив, "що сьогодні в Україні нормально працює тільки аеропорт "Бориспіль". Для того, щоб аеропорт був рентабельним, за словами міністра, він повинен обслуговувати 1 млн. пасажирів на рік, чого не можна сказати про інші українські аеропорти.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас