П'ята авеню в Нью-Йорку названа найдорожчою вулицею у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

П'ята авеню в Нью-Йорку названа найдорожчою вулицею у світі

213
Найдорожча у світі оренда офісних і торговельних площ на П'ятій авеню в Нью-Йорку між 42-ю і 58-ю стріт, стверджує журнал Forbes у своєму рейтингу, складеному разом з агентством Cushman & Wakefield.
Вартість оренди одного квадратного фута (1 фут = 0,09 квадратного метра) тут обходиться за рік в $1,5 тис. На П'ятій авеню розташовуються магазини та офіси найдорожчих світових брендів як Tiffany, Bergdorf Goodman, Harry Winston, Prada, річна оренда яких обходиться в середньому в $30 млн.
Друге місце за "дорожнечею" торговельних площ займає Косіуей Бей у Гонконгу. За рік за квадратний фут торговельної площі тут прийдеться заплатити $1,2 тис. Далі ідуть Париж, де ціна квадратного фута на Єлисейських полях перевищує $920 на рік, і Лондон, з його Нью-Бонд Стріт, де квадратний фут обійдеться в $810 на рік. Замикає "гарячу" п'ятірку Токійський район Гінза зі ставкою $680 доларів на рік.
У список Forbes з 10 найдорожчих торговельних та офісних площ у світі також увійшли Дублін, Цюріх, Мельбурн, Афіни і Сеул. Москва в ньому не фігурує, хоча Colliers International в опублікованому в травні списку назвала Москву в трійці країн з найвищими орендними ставками. Так, за її оцінкою, на Тверській вулиці ставки оренди можуть досягати $16 тис. за квадратний метр на рік.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас