Литвин: У нас політика проституйована — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин: У нас політика проституйована

258
Лідер однойменного блоку Володимир Литвин в ексклюзивному інтерв'ю заявив про те, що в Україні політика проституйована, а політики - повії.
"Дивлячись на перманентні перебігання і переповзання політиків ближче до чергового "сонця", знову і знову переконуєшся: у нас же політика проституйована, а політики - повії. Спочатку накрадуть, а потім метаються в пошуках "теплого" місця, щоб зберегти "нагуляний жир". Шукають собі нового заступника", заявив Литвин.
Політик підкреслив, що влада продемонструвала тільки вміння боротися за свої повноваження.
"Сьогодні йде боротьба не тільки за майбутнє президентство. Іде боротьба за те, щоб убезпечити себе в майбутньому. А зробити це можна тільки залишаючись при владі. Адже вже думають, що буде з конкретними владними персонажами, з їхніми сім'ями, тому що прекрасно знають, що той, хто програв, буде приречений на те, щоб ховатися, рік-півтора переживати гоніння, у тому числі і переслідування карного порядку", заявив Кореспондентові Литвин.
Він також вважає, що існуючі політичні проблеми просто законсервували до осені.
"Проблеми просто законсервували до осені. Адже гра на короткий результат нічого гарного не принесла. І я думаю, розборки попереду. Вони будуть восени, і будуть дуже гострими", додав політик.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас