Прес-Реліз. Укрпромбанк увійшов у двійку лідерів за кредитами і депозитами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прес-Реліз. Укрпромбанк увійшов у двійку лідерів за кредитами і депозитами

Кредит&Депозит
705
У червневому номері журнал "Личный счет" опублікував чергові рейтинги банківських послуг для фізичних осіб. Укрпромбанк увійшов у двійку лідерів за кредитами і депозитами, зайнявши I місце в рейтингу "Найвигідніші кредити на покупку житла на первинному ринку в доларах США", II місце в рейтингах "Найвигідніші кредити на покупку автомобілів у доларах США", "Найвигідніші кредити на покупку земельних ділянок у доларах США", "Найкращі депозити в доларах США на рік".
Програми кредитування, розроблені Укрпромбанком, дають можливість клієнтам придбати нерухомість, авто, землю, водний транспорт, а також робити ремонт і купувати інші товари та послуги, необхідні для життя. Кредити надаються в гривні, доларах США і євро. Максимальний термін кредитування по іпотеці становить 31 рік, по кредиту на авто до 7 років.
На сьогоднішній день депозитна програма Укрпромбанку для фізичних осіб складається з 7 внесків, серед яких акційний внесок "Перша ластівка", довготермінові внески із правом поповнення "Впевненість", "Капітал" і "Пенсійний", довготерміновий внесок без права поповнення "Універсальний", внески з додатковими перевагами "Постійний вкладник" і "Ко-бренд-Стимул".
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас