Митники вилучили в українця Porsche за 900 тисяч гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Митники вилучили в українця Porsche за 900 тисяч гривень

Кримінал
283
Працівниками митного поста „Кучурган” був виявлений факт незаконного ввезення в Україну автомобіля "Porsche", повідомили "proUA" у прес-службі Державної митної служби.
За інформацією прес-служби, наш співвітчизник як підставу для ввезення в Україну і митного оформлення працівниками митного поста „Кучурган” надав документи із вказівкою того, що автомобіль "Porsche 911" новий і вартість його становить 49000 євро.
Але під час перевірки було встановлено, що заявлена вартість і стан не відповідають дійсності, а документи, які були надані митному органу, містять неправдиві відомості щодо продавця авто. Зокрема даний автомобіль є не новим, як було відзначено в наданих документах, а, виявляється, уже був у використанні. Насправді вартість автомобіля становить 844698.86 грн.
Таким чином, відзначається в повідомленні, з боку громадянина України були скоєні дії, направлені на переміщення товарів через митний кордон України із приховуванням від митного контролю, шляхом надання митному органу, як підстави для переміщення товару, документів, які містять неправдиві відомості щодо продавця автомобіля, його стану та вартості. Також були зроблені дії, направлені на неправомірне зменшення розміру сплати податків і зборів у сумі близько 332 тисяч гривень.
Складений протокол про порушення митних правил.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас