ФБР: Арешти у зв'язку з іпотечними махінаціями продовжаться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФБР: Арешти у зв'язку з іпотечними махінаціями продовжаться

Казна та Політика
275
Шерон Ормсбі, який очолює у ФБР відділ з боротьби із фінансовими злочинами, заявила 24 червня BBC News, що під час розслідування махінацій, пов'язаних з іпотекою та кредитною кризою, має бути ще багато арештів.
Вона назвала сотні вже зроблених арештів "гарним початком". Більше 400 американських брокерів, що працювали в сфері нерухомості, в останні місяці були арештовані, і їм пред'явлені обвинувачення у фінансових махінаціях. Арештовані також два топ-менеджери Bear Stearns, яким пред'явлені обвинувачення у зв'язку з банкрутством двох хеджевих фондів.
"Це гарний початок нашого масштабного розслідування корпоративних і іпотечних махінацій, - заявила Ормсбі. - Ми хотіли б сказати, що ставимося до подібним махінацій дуже серйозно, і розуміємо, що якщо ми не вживемо заходів проти них, вони створять нові проблеми для нашого економічного майбутнього".
Вона відмовилася сказати, скільки ще арештів планує зробити ФБР під час одного зі своїх наймасштабніших фінансових розслідувань, у якому зайнято 200 штатних агентів і понад 30 робітників груп, які діють на всій території США.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас