Урядова комісія підтвердила, що ліцензію у Vanco забрали правильно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Урядова комісія підтвердила, що ліцензію у Vanco забрали правильно

209
Урядова комісія підтвердила правомочність анулювання Міністерством охорони навколишнього природного середовища спеціального дозволу, виданого попереднім урядом компанії "Vanco Prykerchenska" на розробку Прикерченської ділянки шельфу Чорного моря. Про це повідомили в прес-службі уряду.
"Незважаючи на тиск, який здійснюється на уряд, в тому числі за допомогою залучення безпринципних представників Генеральної прокуратури, шельфи Чорного і Азовського морів перебувають під контролем держави", - заявив Олександр Турчинов на засіданні Міжвідомчої комісії з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції, коментуючи рішення комісії.
Перший віце-прем’єр-міністр наголосив, що: "Уряд не допустить реалізації схем, вигаданих корумпованими чиновниками щодо привласнення стратегічних ресурсів держави, які належать нашим нащадкам".
В результаті обговорення на засіданні комісії також дано доручення Міністерству охорони навколишнього природного середовища, Міністерству економіки і Міністерству фінансів винести на наступне засідання комісії пропозиції із запровадження збалансованого та державницького підходу до принципу освоєння шельфу Чорного та Азовського морів.
Нагадаємо, Президент Ющенко зупинив дію розпорядження Кабінету Міністрів від 21 травня, яким припинялася участь України в угоді з Vanco International про розділ продукції.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас