Чечетов: Нехай Тимошенко розповість, хто мільярди доларів поклав у кишеню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чечетов: Нехай Тимошенко розповість, хто мільярди доларів поклав у кишеню

Казна та Політика
393
Уряд не розглядає ефективність прийняття законів, з огляду на інтереси країни і народу. Скрізь маячить президентська мантія, і крізь призму інтересів Тимошенко - заробити максимальну кількість політичних і матеріальних дивідендів на майбутні президентські вибори - приймається той чи інший законопроект
Про це ІМК ("Інтермедіа консалтинг") заявив народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов.
Політик повідомив, що Партія регіонів продовжує вимагати від уряду внести зміни в закон про бюджет: "Сьогодні найбільшим подарунком і народу України, і Президентові було б внесення не цього примітивного закону, що Ющенко розкритикував дощенту, а внесення повноцінних змін у бюджет, де насамперед були б захищені інтереси простих людей і пом'якшений ціновий шок, що зазнає населення".
На думку М.Чечетова, "сьогодні немає серйозних антиінфляційних заходів, немає переліку серйозних заходів, які дали б можливість адаптувати нашу промисловість до вступу у СОТ, і немає звіту уряду по курсовій політиці".
"Є чітка інформація, що певні люди поклали собі в кишеню мільярди гривень на курсовій політиці. Ці гроші перекочували до них з кишені бідних пенсіонерів. Ми хочемо запросити уряд, щоб він розповів, що це в них за преферанс в сфері валютної політики і хто в них на прикупі сидить. Нехай мати Тереза Юлія Тимошенко вийде на трибуну і розповість, хто мільярди доларів поклав у кишеню", - підкреслив нардеп.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас