У Сан-Дієго при купівлі одного будинку другий можна отримати безкоштовно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Сан-Дієго при купівлі одного будинку другий можна отримати безкоштовно

353
Компанія Michael Crews Development, що базується в окрузі Сан-Дієго, Південна Каліфорнія, вирішила позбуватися від непроданого житла в такий спосіб.
При придбанні заміського будинку класу "люкс" вартістю 1,6 млн доларів у місті Ескондідо покупець безкоштовно одержує будинок, ціна якого становить 400 тисяч доларів.
Відповідно до заяви директора компанії, "наша мета - залучити інвесторів, які зацікавлені в придбанні нового будинку для себе, одержавши на додачу безкоштовний об'єкт нерухомості для здачі його в оренду або використання як другий будинок для членів своєї сім'ї".
Таким чином, "топові" будинки із чотирма спальнями, чотирма ванними кімнатами, гаражем на шість машин, басейном будуть продаватися разом з будинками площею близько 186 кв. м кожний.
Дана акція буде діяти протягом усього червня. Перше оголошення такого роду було розміщено два тижні тому і змогло залучити одного покупця, що, щоправда, вирішив не брати другий, безкоштовний будинок. Подібним клієнтам девелопер пропонує виставляти ці будинки на продаж.
Варто відзначити, що ціни на житло в окрузі Сан-Дієго у квітні ц.р. знизилися на 18% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а кількість будинків, відчужених за невиплати по кредиту, у першому кварталі поточного року збільшилася на 130%.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас