Голова СОТ сподівається завершити глобальні переговори цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова СОТ сподівається завершити глобальні переговори цього року

Казна та Політика
181
Генеральний директор Світової організації торгівлі Паскаль Ламі заявив, що промислово розвинені і держави, що розвиваються, ще можуть завершити переговори про глобальну торговельну угоду в Досі цього року, повідомляє 1 червня Reuters.
"Я як і раніше вважаю це досяжним у нинішньому році, - заявив Ламі в інтерв'ю Reuters у кулуарах наради міністрів торгівлі 21 країни, що входить у форум Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва, що проходить у Перу.
"Ми знаємо, як цього домогтися. Ми повинні перетнути цю межу сільськогосподарських субсидій, промислових тарифів негайно, інакше нам бракуватиме часу перетнути межу і завершити шлях".
Переговори СОТ в Досі про скасування експортних бар'єрів в усім світі тривають уже сьомий рік, але вирішальними будуть найближчі тижні, після яких вибори нового президента США можуть стати причиною затримки ще на роки.
Ламі заявив, що переговори просуваються, і їхні учасники готові до компромісу щодо проблем, що залишилися, у число яких входять антидемпінгові заходи, рибальські субсидії, екологічно чисті товари та послуги
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас