Чавес виступив із закликом до світової революції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чавес виступив із закликом до світової революції

375
Президент Венесуели Уго Чавес звернувся до членів проурядової Єдиної соціалістичної партії країни із закликом "посіяти зерно революції в усім світі".
"Перед нами стоїть завдання посіяти зерно революції в усім світі, і це ми повинні зробити спокійно, але із твердістю інтернаціоналіста", - заявив Чавес на зустрічі з кандидатами в губернатори і мери міст від правлячої партії.
На думку венесуельського лідера, революційні ідеї необхідно пропагувати в Західній півкулі, Європі, Африці і навіть Росії. "Від Канади до Аргентини, а також країнах Карибського басейну повинні поширитися наші ідеї", - сказав Чавес. "Ми повинні прийти й у серце Африки - нашої матері, наша партія повинна пройти по всій Європі, починаючи з берегів Португалії і до безкрайніх степів дружньої та братньої нам Росії", - звернувся Чавес до товаришів по партії.
Президент Венесуели вважає, що процес поширення революційних ідей у світі повинен завершитися створенням цілої мережі міжнародних рухів.
"Головне завдання соціалістичної Єдиної партії Венесуели полягає в тому, щоб створити широку мережу дружніх нам міжнародних рухів на всіх континентах, де протистоять імперській гегемонії (США)", - сказав він.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас