Інкасатор пограбував "свій" банкомат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інкасатор пограбував "свій" банкомат

Кримінал
219
"Двоє хлопців на очах у декількох свідків спокійно розкрили банкомат у магазині будматеріалів, вийняли з нього 150 тисяч гривень та 1 тисячу доларів. Сіли в машину і виїхали із грішми в невідомому напрямку. Грабіжників люди прийняли за звичайних працівників банку і не надали значення їхньому заняттю... Пропажу виявив сам банк лише через кілька днів.
Заявили в міліцію. Шукали "патральників" місяць. Вийшли на них, коли в поле зору потрапив 23-річний інкасатор цього ж банку, що за кілька днів умудрився програти на ігрових автоматах більше половини украдених тисяч гривень. Стали шукати, звідки в хлопця гроші, і з'ясувалося, звідки "ноги ростуть". У пограбуванні холостяк-грабіжник зізнався на першому ж допиті. У нього вдома при обшуку виявилося трохи більше 70 тисяч гривень і 600 доларів", - розповів "Сьогодні" начальник прес-служби облміліції Сергій Бриль.
Відкрити банкомат, не зламуючи його, в інкасатора і напарника-таксиста вийшло завдяки спеціальному ключу. Він універсальний для всіх банкоматів, однак у кожному банку захищений своїм кодом. Яким чином ключ зміг залишитися в інкасатора, зараз з'ясовують. Обидва грабіжника арештовані, майно головного фігуранта - також.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас