Ющенко ветував виділення в окремий закон податкових норм із держбюджету-2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко ветував виділення в окремий закон податкових норм із держбюджету-2008

Казна та Політика
227
Президент Віктор Ющенко ветував закон №2481 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів", що був розроблений Кабінет Міністрів і прийнятий Верховною Радою 23 травня.
Про це він сказав, відкриваючи засідання Ради національної безпеки й оборони.
"Шановні присутні члени ради (РНБО)! Я хочу сказати, що я ветую цей закон з вимогою внести зміни в статті про продаж і оренду землі", - сказав він.
Ющенко додав, що ці пропозиції уже відомі, і 29 травня були обговорені із прем'єр-міністром Юлією Тимошенко.
З його слів, сторони порозумілися щодо цього питання, яке 3 червня буде розглянуто у Верховній Раді, і він готовий у той же день підписати цей закон.
Як повідомляло агентство, раніше перший заступник глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак заявляв, що вважає суперечливим прийнятий Верховною Радою закон про виділення в окремий закон податкових і митних норм, які є складовою частиною державного бюджету на 2008 рік.
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко закликала Ющенка найближчим часом схвалити прийнятий Радою 23 травня законопроект №2481/П1, який передбачає виділення в окремий закон податкових норм із держбюджету-2008.
23 травня Рада виділила в окремий закон податкові й митні норми, які є складовою частиною державного бюджету на 2008 рік.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас