Дешеві польоти в Київ відклали — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дешеві польоти в Київ відклали

1165
Недорогі авіаперельоти з Харкова в Київ і назад, які обіцяла угорська компанія "Візз ейр", відклали на невизначений термін.
Як заявила "Сьогодні" PR-менеджер компанії Крістіна Косоноцька, перша причина "затримки" рейсів у тому, що харківський аеропорт не може виділити літакам компанії досить часу на посадку, стоянку і відліт. Друга - курортний сезон. "Зараз більше затребуваний Крим, тому ми ввели додаткові рейси Київ-Сімферополь і Львів-Сімферополь, а з Харковом і Запоріжжям вирішили почекати", - сказала Косоноцька. За її словами, поки невідомо, до якого часу компанія все-таки відкриє харківський напрямок.
У харківському аеропорті говорять, що ніякої проблеми обмеженого часу для прильотів і вильотів не існує. "Ми обмінялися з "Візз Ейр" листами. Вони висловили свої пропозиції, ми - свої. Запросили для подальших переговорів до себе, і на цьому все застопорилося", - заявив перший заступник директора аеропорту "Харків" Павло Прусак. Він вважає, що через літній сезон компанія просто боїться недобору охочих, адже щодня треба заповнювати 100-місцевий "Аеробус".
Як раніше повідомляла "Сьогодні", місяць тому компанія "Візз ейр" заявила, що щоденні польоти між Києвом і Харковом почнуться з 11 липня, а найдешевший квиток буде коштувати 79 гривень. Інформація про це була навіть розміщена на сайті компанії. Однак зараз ці рейси з розкладу вилучено - компанія буде літати з Києва лише в Сімферополь, Львів та Одесу. Для порівняння: квиток другого класу в експресі Харків - Київ (час у дорозі - 5 годин 50 хвилин) коштує 77 гривень, квиток на літак звичайної авіакомпанії - $78, а автобус (у дорозі 8 годин) - 100 гривень.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас