БЮТ і НУНС домовились, що будуть знімати Семенюк разом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БЮТ і НУНС домовились, що будуть знімати Семенюк разом

299
Народний депутат, заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін заявляє про готовність фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" підтримати звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду державного майна в четвер. Про це він сказав журналістам, коментуючи результати проведення ради коаліції.
"Ми домовилися, що ми будемо голосувати, і нас підтримають наші партнери по голосуванню про зняття Семенюк", - сказав він.
При цьому Кожем’якін відзначив, що фракції коаліції на своїй нараді не змогли домовитися про призначення на посаду голови ФДМ депутата Ради від БЮТ Андрія Портнова.
На його думку, проголосувати за призначення голови ФДМ в четвер з технічних причин не вийде у зв'язку з тим, що деякі депутати від коаліції на даний момент відсутні в країні.
"Сьогодні технічно це неможливо... Сьогодні ми не встигнемо, зважаючи на все, проголосувати за призначення, і тому ми поки це питання не піднімаємо", - сказав Кожем’якін.
Також він сказав, що БЮТ буде продовжувати наполягати на кандидатурі Портнова на посаду голови ФДМ.
Як повідомлялося, до порядку денного четверга внесене питання про звільнення Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду державного майна.
20 травня депутат Ради від НУНС Зварич заявив, що блок поки не визначився з підтримкою кандидатури запропонованого фракцією Блоку Юлії Тимошенко Портнова на посаду голови ФДМ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас