Кінах: Вступ України до СОТ співпав з негативною соціально-економічною ситуацією всередині країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах: Вступ України до СОТ співпав з негативною соціально-економічною ситуацією всередині країни

Казна та Політика
213
Вступ України до Світової організації торгівлі співпав з дуже серйозною негативною соціально-економічною ситуацією всередині країни, вважає президент Українського союзу промисловців і підприємців, народний депутат України Анатолій Кінах. Про це він повідомив, виступаючи сьогодні з трибуни Верховної Ради, повідомляє прес-служба депутату.
А.Кінах зазначив, що сьогодні в економіці переважають тенденції, які руйнують конкурентоздатність країни і добробут її громадян. "Соціально-економічна політика нашої держави, включаючи державний бюджет-2008 року, перетворились в проекти з фінансування чергових політичних авантюр, дострокових за межами законів виборів, цинічної боротьби за владу", – заявив він.
За словами А.Кінаха, безвідповідальність та непрофесіоналізм у владі призвели до відчутного погіршення стану справ у вітчизняному аграрному комплексі.
Нардеп наголосив на необхідності в контексті вступу до СОТ посилення контролю за ввезенням на територію України генетично модифікованої продукції, розробки сучасних систем стандартизації, сертифікації та маркування. "Зростає загроза життю і здоров"ю наших громадян. Трагедія з вакцинацією на кір підтверджує, наскільки різко впав рівень контролю за якістю медичних препаратів та всього, що споживають наші громадяни", – зазначив він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас