За роботу в раді директорів "Газпрому" Міллеру заплатять 17 мільйонів рублів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За роботу в раді директорів "Газпрому" Міллеру заплатять 17 мільйонів рублів

Енергетика
213
Голова правління "Газпрому" Олексій Міллер за роботу на посаді заступника голови ради директорів газової монополії за рік може одержати 17,5 мільйона рублів.
Ця сума позначена в проектах рішень ради директорів "Газпрому", що розгляне їх 21 травня, для річних зборів акціонерів. Про це пише газета "Ведомости".
При позитивному рішенні винагорода Міллера буде на вісім відсотків більша від торішньої і стане найбільшим бонусом Міллера на цій посаді. Виплати звичайним членам ради директорів найбільшої газової компанії світу за роботу із червня 2007 по червень 2008 року запропоновано затвердити в розмірі 15 мільйонів рублів.
При цьому в "Газпром нафти" Міллеру як голові ради директорів компанії пропонується винагорода приблизно 30 мільйонів рублів.
Газета відзначає, що як голова рад директорів "дочок" газового концерну Міллер заробляє більше, ніж як його керівник. Так, дохід Міллера як голови ради директорів "Газпром нафти", Газпромбанку і "Согаза" за роботу із червня 2006 року по червень 2007 року перевищив 124,5 мільйона рублів.
Усього доходи Міллера в "Газпромі" і його "дочках", які перевищили сім мільйонів доларів в 2007 році, порівнянні з тим, що одержують його колеги в міжнародних компаніях.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас