Семінар-тренінг: "Автоматизація бізнес-процесів і документообігу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семінар-тренінг: "Автоматизація бізнес-процесів і документообігу"

454
Система це не просто електронне сховище документів і папок, вона повинна дозволити прив'язати їх до потоків робіт в організації, розподіливши операції з документами між співробітниками і скоординувавши діяльність персоналу. За допомогою "ІНТАЛЕВ: Корпоративні документи та процеси» " проектується і підтримується єдина система електронного документообігу і бізнес-процесів із чіткими відповідями на питання: "хто робить?", "що робить?", "у якій послідовності?", "що одержує на вході і надає на виході?", і головне "хто за все це відповідає?".
19 червня "ІНТАЛЕВ" ( http://www.intalev.ua/ ) запрошує Вас познайомитися із системою "ІНТАЛЕВ: Корпоративні документи та процеси" на семінарі-тренінгу. Ви довідаєтеся про можливості програмно-методологічного комплексу, а також як з його допомогою можна автоматизувати документообіг і бізнес-процеси у своїй компанії.
Під керівництвом консультантів Ви довідаєтеся, як:
  • Формалізувати та оптимізувати бізнес-процеси організації

  • Використати електронний архів з максимальною віддачею: одержувати управлінські звіти по архіві документів, зберігати і структурувати інформацію

  • Автоматизувати постановку завдань і передачу інформації між учасниками за допомогою бізнес-процесів

  • Контролювати виконання кожного завдання або процесу

  • Одержувати оперативну і статистичну звітність щодо виконання завдань у компанії по різних розрізах: виконавці, функція, строки виконання, документи і т.п.
Цільова аудиторія: Генеральні, фінансові директори, начальники планово-економічних служб, фахівці з фінансового контролю та управлінського обліку середніх і великих виробничих компаній, а також холдингів
Дата проведення: 19 червня 2008 р.
Час проведення: з 10.00 до 14.00, з перервою на кофі-брейк.
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас