Ющенко не залишить безкарним захоплення ФДМ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко не залишить безкарним захоплення ФДМ

147
Президент Віктор Ющенко підкреслює, що перенесення конкурсу з продажу Одеського припортового заводу сприятиме нормалізації ситуації навколо підприємства і позитивно відіб’ється на інвестиційній привабливості країни. Про це заявила прес-секретар Президента Ірина Ванникова на брифінгу.
"Президент України підтримує повернення дій уряду в законне русло. Перенесення Кабінетом Міністрів України конкурсу з продажу Одеського припортового заводу - по суті, відміну їм своїх незаконних рішень - сприятиме нормалізації ситуації навколо підприємства і позитивно позначиться на інвестиційній привабливості країни", - сказала вона.
В той же час, за її словами, Ющенко підкреслює, що не залишаться безкарними демонстративні незаконні дії, здійснені навколо захоплення Фонду державного майна і спроби незаконної приватизації.
Як повідомлялося, ФДМ під керівництвом Андрія Портнова відклав конкурс з продажу 99,52% акцій Одеського припортового заводу (Одеська область), який мав намір провести в Кабміні у присутності журналістів 20 травня в 11:00.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас