Кабмін має намір забезпечити біржовий продаж держпакетів 6 обленерго 14-29 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін має намір забезпечити біржовий продаж держпакетів 6 обленерго 14-29 травня

Фондовий ринок
144
Кабінет Міністрів має намір забезпечити 14-29 травня торги на фондових біржах по 25% енергопостачальних компаній "Полтаваобленерго", "Чернігівобленерго", "Сумиобленерго", 26,98% "Львівобленерго", 25,02% "Прикарпаттяобленерго", і 25,01% "Одесаобленерго".
Про це сказано в повідомленні Кабміну, розміщеному на офіційному сайті уряду.
Торги із продажу пакетів акцій цих енергетичних компаній будуть проведені безпосередньо на біржах.
Біржові торги відбудуться: "Полтаваобленерго" - на Українській міжбанківській валютній біржі 14 травня, "Львівобленерго" - на фондовій біржі "Іннекс" 15 травня, "Прикарпаттяобленерго" - на фондовій біржі "ПФТС" 21 травня, "Чернігівобленерго" - на Київській міжнародній фондовій біржі 22 травня, "Сумиобленерго" - на Українській міжнародній фондовій біржі 28 травня, "Одесаобленерго" - на Українській фондовій біржі 29 травня.
Як повідомляло агентство, 7 травня у виданні "Відомості приватизації" № 17 (508) Фонд державного майна під керівництвом Валентини Семенюк-Самсоненко скасував торги на фондових біржах цих обленерго.
ФДМУ під керівництвом призначеного Кабміном в.о. голови ФДМУ Андрія Портнова в ніч на 7 травня знищив у видавництві "Київська правда" частина тиражу "Відомостей приватизації" № 17 (508) від 7 травня.
ФДМУ (Портнов) вважає, що цей тираж незаконний, тому що підписаний керівництвом фонду, відстороненим Кабміном від обов'язків.
ФДМУ під керівництвом Семенюк-Самсоненко вимагав від "Київської правди" підтвердити, що частина тиражу газети знищена й заявив, що такі дії є перешкодою роботи органів влади.
Семенюк-Самсоненко, крім того, повідомила, що нібито існує розпорядження прем'єр-міністра Юлії Тимошенко публікувати інформацію ФДМУ не в "Відомостях приватизації", а в новому виданні "Вісник приватизації".
Зараз одночасно працюють і приймають рішення 2 керівники ФДМУ - Валентина Семенюк-Самсоненко й призначений урядом Андрій Портнов, кожний з яких уважає себе легітимним головою.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас