Міліція затримала співробітників приватного підприємства за підозрою в махінаціях із ПДВ на 1 млн. гривень у Тернопільській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міліція затримала співробітників приватного підприємства за підозрою в махінаціях із ПДВ на 1 млн. гривень у Тернопільській області

Кримінал
181
Співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС у Тернопільській області затримали 21-27 квітня посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю за підозрою в махінаціях із ПДВ на суму 1 млн. гривень у Тернопільській області.
Про це журналістам повідомив Центр громадських зв'язків УМВС у Тернопільській області.
"Підозрювані в 2004 році надали в податкові органи свідомо неправдиві відомість щодо експорту металопродукції й намагалися незаконно одержати відшкодування ПДВ у сумі понад один мільйон гривень", - повідомляє ЦГЗ. Органи слідства МВС України порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 15 і частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу (замах на злочин, шахрайство).
Як повідомляло агентство, у лютому міліція затримала співробітників приватного підприємства за підозрою в махінаціях із ПДВ на 151 млн. гривень у Тернопільській області.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас