Кабмін перевів кореспонденцію ФДМУ на адресу Будинку уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін перевів кореспонденцію ФДМУ на адресу Будинку уряду

Казна та Політика
208
Кабінет Міністрів перевів всю кореспонденцію, яка надходить на Фонд державного майна, на адресу Будинку уряду Грушевського 12/2.
Про це журналістам повідомив призначений Кабміном в. о. голови ФДМУ Андрій Портнов. "Поки вся кореспонденція переведена на будинок Кабінету Міністрів. Відповідно до письмового розпорядження прем'єр-міністра всі центральні й місцеві органи влади відправляють листи Фонду держмайна за адресою: вулиця Грушевського 12/2", - сказав Портнов.
З його слів, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко також звернулася до судових органів із проханням відправляти всю кореспонденцію щодо ФДМУ на цю адресу. Портнов також повідомив, що його письмові розпорядження виконують всі заступники керівника ФДМУ.
Також він сказав, що в перший робочий день після свят 5 травня має намір вийти на роботу в будинок Кабінету Міністрів.
Зі слів Портнова, 6 травня Тимошенко планує провести нараду щодо приватизації з усім колективом ФДМУ, у тому числі з керівництвом регіональних підрозділів.
Як повідомляло агентство, 25 квітня Тимошенко представила колективу ФДМУ в.о. голови Портнова, посилаючись на рішення Окружного адміністративного суду Києва від 24 квітня, яким він призупинив укази Президента Віктора Ющенка, які припиняють зміну керівництва Фонду держмайна.
Після цього прес-служба Фонду держмайна заявила, що Валентина Семенюк-Самсоненко продовжує керувати ФДМУ.
Пізніше Ющенко своїм указом від 25 квітня знову призупинив відсторонення від виконання обов'язків заступників голови Фонду державного майна Віктора Петрова, Світлану Ледомську, Анатолія Гриненка й Олександра Потимкова й призначення першим заступником голови Андрія Портнова й заступниками голови Сергія Петрашка й Вадима Фесенка.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас