"Газ України" погрожує перекрити газ промпідприємствам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газ України" погрожує перекрити газ промпідприємствам

Енергетика
178
"Газ України", дочірня компанія НАК "Нафтогаз України", звертає увагу промислових споживачів-контрагентів на необхідність до полудня 25 квітня здійснити авансові платежі за природний газ, що вони будуть споживати в першій декаді травня.
"Перерахування коштів необхідно здійснити до 12:00 25 квітня. Обов'язковою умовою поставки природного газу промисловим споживачам у травні є повна оплата вартості спожитого газу у квітні. У випадку несплати вартості природного газу на першу декаду травня, промислові споживачі будуть відключені від газопостачання", - відзначається в прес-релізі постачальника, розповсюдженому в четвер.
Раніше "Газ України" повідомляв про укладання договорів на постачання природного газу з 138 промисловими підприємствами України.
"Газ України" з березня реалізує промисловим підприємствам імпортний природний газ центрально- і середньоазіатського походження з ресурсів "Нафтогазу України". Держхолдинг купує центрально- і середньоазіатський газ в RosUkrEnergo AG (Швейцарія) за контрактом, укладеним 14 березня 2008 року
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас