Західні ювеліри знайшли нове застосування українським дорогоцінностям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Західні ювеліри знайшли нове застосування українським дорогоцінностям

Банківські метали
512
Міжнародна ювелірна компанія "Van Cleef and Arpels" заявила про своє бажання відкрити в Україні великий завод з виробництва високоякісних прикрас, повідомляє Главред.
Компанія готова інвестувати в завод близько 20 млн євро та планує спеціально для російськомовних покупців створити нову торговельну марку. Зараз фахівці компанії ведуть пошук земельної ділянки в центральній частині України.
Експерт компанії Генріх Йохансон висловив подив, чому в Україні так мало ювелірних брендів, орієнтованих на європейський ринок. Сировина (дорогоцінні камені та метали), що пропонують постачальники в Україні, використовуються в основному для промислових цілей.
"Для мене було шоком довідатися, що "Союз-Віктан" використовує гранат і гірський кришталь для фільтрації якоїсь горілки. У той час як у Європі невелика кришталева прикраса від "Swarovski" може коштувати близько 1000 євро", - сказав він.
На будівництво заводу за планами компанії знадобиться близько 24 місяців. До 2010 року на полицях європейських бутиків з'являться ювелірні вироби родом з України.
За матеріалами:
Glavred.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас