Мільярдні збитки Citigroup принесли довгождане полегшення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільярдні збитки Citigroup принесли довгождане полегшення

Казна та Політика
138
Найбільший банк США за балансовою вартістю активів опублікував сьогодні свій звіт за I квартал. Збитки склали $5,1 млрд., або $1,02 на акцію. І хоча деякі журналісти поспішили охрестити цей день як “чорну п'ятницю”, фактично він приніс довгоочікуваний перепочинок.
Налякані попередніми звітами американських інвестбанків, експерти сприйняли звіт Citigroup з полегшенням. Тим більше, що за річний період банк показав прибуток $5,01 млрд.
“Оборот у першому кварталі був вищим, ніж очікувалося, і сума списань $6млрд. не така вже й погана”, - заявив Financial Times Deutschland Марко Фоулдс із лондонської Tradindex. Відразу після публікації звіту акції групи на нерегулярних торгах в електронних системах США піднялися на 6%.
“У другому кварталі ми продовжимо позбуватися від нестратегічних активів і направляти капітал у продукти та регіони, що приносять підвищений дохід, підвищувати вартість нашої торговельної марки і в остаточному підсумку максимізувати вартість акцій”, - заявив президент групи Вікрам Пандіт.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас