Супермаркет кредитів, страхових послуг і нерухомості! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Супермаркет кредитів, страхових послуг і нерухомості!

838
З 13 по 15 травня 2008 року в самому центрі Києва - Палаці Спорту, за адресою: Київ, пл. Спортивна, 1, відбудеться III Міжнародна Спеціалізована Виставка-форум "Кредитування, Страхування та Нерухомість-2008". Виставка проводиться за підтримки найбільших об'єднань фахівців країни (Український Кредитно-Банківський Союз, Ліга Страхових Організацій України, Українська Будівельна Асоціація (УБА).
Ціль виставки - презентація інформації і послуг, консультація всіх зацікавлених осіб у сфері фінансових послуг, кредитування, іпотеки, продажу та оренди нерухомості, девелоперських послуг, інвестування та страхових послуг.
На виставці-форумі будуть представлені провідні фінансові та інвестиційні організації, банки, страхові компанії, девелоперські компанії, інвестиційні фонди, ріелторські агентства. Також на виставці будуть представлені компанії, що надають послуги із продажу/придбання нерухомості за кордоном;
Виставка пройде в самому центрі столиці України, у Палаці Спорту. Одночасно з виставкою "Кредитування, Страхування та Нерухомість-2008" відбудеться ще одна спеціалізована виставка "Юриспруденція-2008".
Програма виставки-форуму включає три цікаві семінари на теми:
  • Техніка продажу страхових послуг
  • CRM - системна робота із клієнтом
  • Залучення фінансування та розробка інвестиційних проектів
Відвідувачів виставки-форуму очікують кілька приємних сюрпризів: розіграш серед відвідувачів коштовних призів, акції від компаній-учасників, безкоштовні консультації фахівців і багато чого іншого!
На виставці відбудеться акція "ЗНАЙДИ НОВУ РОБОТУ!", представлена професійними сайтами з пошуку роботи і персоналу HeadHunter::Україна (hh.ua) і www.FinStaff.com.ua. Відвідувачі стендів цих компаній, одержать можливість швидко та ефективно одержати добірку свіжих пропозицій вакансій на тему, що їх цікавить.
На виставці-форумі очікується відвідуваність - близько 10000 чоловік.
Кількість учасників - близько 70 провідних компаній.
Загальна площа виставки - більше 1500м2.
Режим роботи виставки:
13 травня - з 11.00 до 18.30
14 травня - з 10.00 до 18.30
15 травня - з 10.00 до 16.00.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас