General Electric інвестує мільярди доларів у Китай — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Electric інвестує мільярди доларів у Китай

Енергетика
124
Компанія General Electric планує в найближчі три роки інвестувати до 2 млрд дол. у придбання та інші угоди в Китаї в рамках стратегії, направленої на подвоєння її прибутків у цій країні, повідомляє Financial Times.
Найбільша у світі промислова компанія збирається набрати команду з 20 місцевих співробітників інвестиційних банків для ведення угод у Китаї.
"Якщо ми не інвестуємо $2 млрд. у найближчі три роки, я буду розчарований", - заявив в інтерв'ю Financial Times президент операцій GE у Китаї Стів Бертаміні.
Агресивні інвестиційні плани, що включають у себе придбання та спільні підприємства, демонструють прагнення GE швидко розширити свій китайський бізнес, у той час як її операції на вітчизняному ринку натрапили на уповільнення зростання американської економіки.
Бертаміні заявив, що команда фахівців уже збільшена із двох до восьми чоловік, а недавнє падіння китайської фондової біржі полегшить ведення переговорів про інвестиції.
Компанія продовжить створювати СП із провідними китайськими компаніями, почасти тому що в декількох секторах, де вона працює, включаючи інфраструктуру та виробництво електроенергії, діють обмеження на іноземні інвестиції.
GE планує збільшити свої прибутки в Китаї, що склали $4,4 млрд. в 2007 році, до $10 млрд. до 2010 року.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас