Партія регіонів в центрі нового скандалу: по Верховній Раді бродить примара депутата Чорноморова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Партія регіонів в центрі нового скандалу: по Верховній Раді бродить примара депутата Чорноморова

193
Партія Регіонів знову виявилася в центрі скандалу через практику голосування у Верховній Раді чужими депутатськими картками.
Раніше українські журналісти зауважували, як у парламенті голосує картка Раїси Богатирьової за її відсутності, тепер же в сесійній залі матеріалізувалася "примара" депутата Олександра Чорноморова, що займає почесну посаду заступника голови організації "Російська громада Криму".
Його картка спрацювала при голосуванні за принципове питання про допуск іноземних військ, зокрема, для проведення навчань "Сі Бриз-2008" у Криму.
Після того, як "Новий Регіон" повідомив імена героїв-кримчан, завдяки яким улітку на півострові будуть проводити навчання збройні сили США, у редакцію надійшов лист-спростування від організації "Російська громада Криму". У документі стверджується, що депутат Чорноморов на підтримку навчань "Сі Бриз" не голосував.
"За наявною у представників Російської громади Криму інформацією, народний депутат України, перший заступник Голови Російської громади Криму Чорноморов О. у цей час проходить курс лікування в лікарні і, відповідно, участі в сьогоднішнім голосуванні за проведення на території України навчань під егідою НАТО не брав", - говориться в повідомленні, що надійшло в редакцію "Нового Регіону".
Сам депутат Чорноморов, з яким по телефону вдалося зв'язатися кореспондентові агентства, виявився на іншому кінці Земної кулі. Народний обранець зізнався, що в місці, де він проходить курс лікування, зараз ніч. Однак розбуджений журналістом Чорноморов чітко підтвердив: під час голосування з питань навчань у Верховній Раді його не було.
"Це відбувається повсюдно. Картки здаються", - так пояснив Чорноморов спрацьовування своєї картки при голосуванні за навчання НАТО в Криму.
"Сам я б не проголосував би", - додав депутат.
"Я з цим питанням буду розбиратися", - підкреслив Чорноморов.
На питання, чи готовий він покинути ряди Партії Регіонів після цього інциденту, народний обранець відповів: "З партії виходити не маю наміру".
За матеріалами:
Новий Регіон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас