ДПАУ: Торговельні мережі порушують домовленості з урядом про обмеження торговельних націнок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПАУ: Торговельні мережі порушують домовленості з урядом про обмеження торговельних націнок

Казна та Політика
187
Торговельні мережі практично у всіх регіонах України порушують домовленості з урядом про обмеження торговельних націнок, повідомляється на веб-сайті Державної податкової адміністрації України (ДПАУ).
"За результатами моніторингу цінової політики майже у всіх регіонах України було виявлено факти перевищення домовленої 10%-ої торговельної націнки на соціально-значимі продовольчі товари", - вказується в повідомленні, з посиланням на підсумки наради керівництва ДПАУ і представників великих торговельних мереж.
Відповідно до прес-релізу, голова ДПАУ Сергій Буряк закликав учасників наради забезпечити належний рівень співробітництва, щоб підписаний раніше меморандум не був формальним.
Відповідно до повідомлення ДПАУ в нараді, з боку торговельних мереж, брали участь представники "Фуршет", "Велика кишеня", "Квіза Трейд", "Метро Кеш енд кері Україна", "Еко", "О'кей Україна", "Білла-Україна", "Фоззі-В".
"Для ефективного впливу на рівень цін представники великих торговельних мереж запропонували залучити до підписаного меморандуму виробників і представників локальних торговельних мереж у регіонах", - відзначається в повідомленні.
Як повідомлялося, уряд України, низка виробників продовольчих товарів і роздрібних мереж, а також їх асоціацій на початку квітня підписали меморандум взаєморозуміння з метою стабілізації цінової ситуації і забезпечення населення соціально значимими товарами за доступними цінами
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас