Ющенко призупинив постанову Тимошенко про держвласність і звернувся у КС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко призупинив постанову Тимошенко про держвласність і звернувся у КС

Казна та Політика
161
Президент України Віктор Ющенко призупинив можливість передачі центральними органами влади державного майна в статутні фонди господарчих товариств. Про це говоритися в указі Глави держави від 11 квітня "Про заходи щодо вдосконалення керування об'єктами державної власності".
Таким чином, Президент зупинив дію постанови Кабінету Міністрів від 2 квітня 2008 року № 313 і звернувся в Конституційний Суд із проханням дати оцінку низці положень цієї постанови.
Ющенко вважає, що низка положень цієї постанови не відповідають вимозі пункту 5 статті 116 Конституції України і т.д. Зокрема, Президент зупинив дію абзаців другого та третього підпункту 3 пункти 1 цієї постанови Кабінету Міністрів.
"Прошу Конституційний Суд України розглянути питання відносно конституційності абзаців другого і третього підпункту 3 пункти 1 постанови Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2008 року №313 "Про заходи щодо вдосконалення керування об'єктами державної власності", - говоритися в поданні.
Нагадаємо, Кабмін на своєму засіданні прийняв постанову про заходи щодо вдосконалення керування об'єктами державної власності.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас