Уряд протягом місяця представить інвесторам проекти до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд протягом місяця представить інвесторам проекти до Євро-2012

73
Уряд України буде готовий протягом місяця представити інвесторам ініційовані Кабінетом міністрів проекти з підготовки і проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році з метою їхнього залучення до реалізації цих проектів.
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко в четвер на зустрічі з інвесторами заявила, що через тиждень на сайті Міністерства транспорту та зв'язку почнуть розміщуватися відомості про проекти, до фінансування яких інвестор буде залучатися за підсумками аукціону.
"Я беру на себе зобов'язання, що жодного не прозорого конкурсу в Україні не буде", - підкреслив прем'єр-міністр.
Вона відзначила, що одними з перших оприлюднених проектів будуть будівництво термінала в аеропорту "Бориспіль", будівництво великої окружної дороги навколо Києва, будівництво транзитних доріг.
Тимошенко підкреслила, що в п'ятницю вранці почне роботу спільна робоча група із представників уряду та інвесторів, які розглянуть можливість зміни законодавчої та нормативно-правової бази для спрощення процесу підготовки і проведення Євро-2012.
Віце-прем'єр Іван Васюник, виступаючи на зустрічі, заявив, що протягом місяця необхідно провести роад-шоу проектів з підготовки проведення Євро-2012, до реалізації яких планується залучити інвесторів.
Васюник висловився за те, щоб протягом двох-трьох місяців після презентації проектів, були проведені і завершені тендери із залучення інвесторів для їхнього фінансування. Він підкреслив необхідність "розчищення корупційних завалів" на шляху реалізації проектів.
"Нам потрібно в системі державного управління багато чого поламати", - сказав віце-прем'єр
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас