Тимошенко готова піти у відпустку та відмовитись від зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко готова піти у відпустку та відмовитись від зарплати

Казна та Політика
365
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко переконана, що їй під силу поєднувати депутатську роботу в Київраді та обов'язки глави уряду. Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції, коментуючи свій намір очолити список БЮТ на вибори Київради.
"Можливо, це ще більше підсилить зв'язок у роботі уряду і міської ради Києва", - додала Тимошенко.
Крім того, Прем'єр готова, якщо буде потреба, взяти відпустку на час виборчої кампанії. "Якщо за законом потрібно буде на цей період взяти відпустку, я в цей період не буду одержувати заробітну плату", - уточнила Тимошенко.
Лідер БЮТ обіцяє обов'язково бути присутньою на сесіях Київради, якщо там будуть розглядатися знакові питання. "Столиця - це сьогодні найгірший показник того, як може працювати корупція. І з іншого боку, я хотіла б продемонструвати, що з Києва може початися масштабне очищення від корупції для всієї країни", - сказала вона.
Також Тимошенко не втрачає надії переконати керівництво держава в необхідності внести зміни в законодавство і проводити вибори мерів міст у два тури. Для цього Прем'єр має намір провести зустріч із Головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком і Президентом Віктором Ющенком.
"Вибори у два тури - це буде справедливо стосовно всіх громад, а не тільки до київської", - сказала Тимошенко, нагадавши, що фракція "Наша Україна - Народна самооборона" також підтримує двоетапні вибори.
Нагадаємо, Верховна Рада призначила дострокові вибори міського голови Києва і депутатів Київської міської ради на 25 травня. Раніше в БЮТ заявляли, що блок визначиться з кандидатом на посаду мера 31 березня. Поки що ні кандидатура потенційного міського голови, ні список кандидатів від БЮТ у Київраду не визначені
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас