Збори акціонерів "УкрГазЕнерго" не відбулись — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Збори акціонерів "УкрГазЕнерго" не відбулись

Фондовий ринок
236
Загальні збори акціонерів ЗАТ "УкрГазЕнерго", що мали відбутися у приміщенні НАК "Нафтогаз України" 1 квітня 2008 р., не відбулися.
Про це повідомляє прес-служба НАК "Нафтогаз України".
Згідно з порядком денним об 11:00 розпочалася реєстрація акціонерів, що мала тривати до 12:00. За цей час мандатна комісія, створена з представників "УкрГазЕнерго", зареєструвала представника НАК "Нафтогаз України", як акціонера що володіє 50% акцій ЗАТ.
За відсутності представника RosUkrEnergo, як другого акціонера, що володіє 50% акцій "УкрГазЕнерго", мандатна комісія запропонувала після закінчення терміну реєстрації подовжити процедуру ще на 30 хвилин. Заперечень с боку представника НАК "Нафтогаз України" не було.
По закінченню цього терміну мандатна комісія в присутності членів ДКЦПФР відмовилася підписати протокол реєстрації акціонерів. Усі умови для проведення зборів з боку НАК "Нафтогаз України" було надано. Представниками ДКЦПФР не було зафіксовано порушень процедури з боку НАК "Нафтогаз України".
Як повідомлялось, до порядку денного зборів пропонувалось включити питання розподілу прибутку компанії за 2006-2007 рр., погашення боргу НАК "Нафтогаз України" перед ЗАО "УкрГазЕнерго" за газ.
Також пропонувалось заслухати звіт правління про результати фінансово-господарської діяльності компанії в 2007 р. та затвердити основні напрями діяльності в 2008 р., сформувати баланс надходження газу в 2008 р. і порядок його розподілу, а також затвердити ціну реалізації природного газу для "Нафтогаза України" в 2008 р.
Крім того акціонери планували переобрати наглядову раду, ревізійну комісію та правління, а також внести зміни до статуту.
Нагадаємо, ЗАТ "УкрГазЕнерго" є спільним підприємством RosUkrEnergo та НАК "Нафтогаз України". Компанія купує газ у RosUkrEnergo і продає його українським споживачам. У той же час 50% компанії RosUkrEnergo належить "Газпрому", 50% - Centragas Holding AG.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас