ЄБРР підтвердив "Авалю" ліміт в сумі 6 млн. дол. США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР підтвердив "Авалю" ліміт в сумі 6 млн. дол. США

Фондовий ринок
63
Європейський банк реконструкції і розвитку підтвердив банку «Аваль» ліміт по програмі сприяння міжнародної торгівлі, що передбачає підтвердження ЕБРР документарних акредитивів і банківських гарантій, відкритих банками-учасниками програми, у сумі 6 млн. дол. США.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на офіційне повідомлення Європейського банку реконструкції і розвитку від 17 липня н.р. Також у своєму повідомленні ЕБРР повідомив, що в даний час у процесі розгляду знаходиться питання про збільшення банку «Аваль» ліміту по цій програмі до 15 млн. дол. США.
Як повідомив заступник начальника керування корпоративного банкінга АППБ «Аваль» Віталій Кисленко, пропозиція про збільшення ліміту до зазначеної суми була висунута на адресу банку «Аваль» на зустрічі керівництва «Авалю» і представників ЕБРР, зокрема директора бізнес-групи банківського кредитування ЕБРР (Лондон) Р.ЛеБарона і директора бізнес-групи банківського інвестування ЕБРР Віктора Пастора, що відбулася 10 липня н.р.
За словами В. Кисленко, послуга по наданню гарантій і акредитивів у рамках програми ЕБРР сприяння торгівлі користається значним попитом серед клієнтів банку. Загальна сума операцій з початку роботи банку «Аваль» по цій програмі (із серпня 2001 року), по його інформації, практично досягла 12 млн. дол., у тому числі з початку нинішнього року перевищила 8 млн. дол. При цьому число документарних операцій у рамках цієї програми перевищило за рік 50 операцій.
АППБ «Аваль» є учасником програми сприяння міжнародної торгівлі із серпня 2001 року. У лютому 2002 року ЕБРР збільшив ліміт банку по цій програмі з 2 до 6 млн. долл.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас