Уго Чавес: Надприбутки від нафти підуть на будівництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уго Чавес: Надприбутки від нафти підуть на будівництво

Енергетика
111
Президент Венесуели Уго Чавес заявив, що його уряд до 2013 року має намір інвестувати $20 млрд. у хімічну і нафтохімічну промисловість країни, повідомляє інформаційне агентство Bloomberg.
У рамках програми "Енергетична революція" на різні інвестиційні проекти цього року буде витрачено $2,1 млрд., повідомив Чавес у телепрограмі "Алло, президент". Передбачуване збільшення виробництва до 2013 року створить понад 600 000 робітників місць.
За словами Чавеса, Венесуела стане найбільшим латиноамериканським виробником добрив, а також вийде на перше місце в сфері випуску пластмас. Чавес підкреслив, що він збирається зміцнювати нафтохімічну промисловість для диверсифікованості економіки. Він повідомив, що має намір збільшити виробництво будинків, побудованих державою з матеріалів, які утворяться в результаті переробки нафти.
Чавес також заявив, що доти, поки високі ціни на нафту тримаються, за так званий “незапланований прибуток" буде братися особливий податок. Кошти від нього будуть йти на будівництво житла
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас