Тимошенко розкритикувала "Приват" за рейдерські атаки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко розкритикувала "Приват" за рейдерські атаки

246
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко критикує групу ПриватБанку за рейдерську діяльність в Україні. Про це вона сказала на прес-конференції.
"Я вкрай негативно ставлюся до того, що робить сьогодні в Україні Приват - це говорить про те, що вони мають захист у вищих ешелонах влади, а також надійне прикриття для своїх рейдерських атак, як з боку силових структур, так і з боку судової влади", - сказала Тимошенко.
При цьому вона як приклад привела Кременчуцький нафтопереробний завод ("Укртатнафта"), що, за її словами, контролюється і неефективно управляється групою ПриватБанку.
Також Тимошенко додала, що міністрові палива та енергетики Юрію Продану 14 березня довелося докласти багато зусиль для проведення зборів акціонерів "Укртатнафти" і для того, щоб призначити державних менеджерів.
Крім того, прем'єр запевнила, що держава зробить усе для відновлення державного менеджменту на підприємствах, які тепер контролюються різними фінансово-промисловими групами.
Нагадаємо, Верховний Суд 18 березня задовольнивши касаційну скаргу Генеральної прокуратури, підтвердив законність володіння державою 18,3% акцій компанії "Укртатнафта" (Кременчуцький нафтопереробний завод, Полтавська область).
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас