В Україні назріває криза середнього віку при працевлаштуванні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні назріває криза середнього віку при працевлаштуванні

1620
Фахівці відзначають: у країні назріває криза середнього віку при працевлаштуванні. Вікова межа, що значиться у вакансіях, - 35 років.
Старші можуть претендувати хіба що на галузь будівництва або керівні посади. Власне думки державного і приватного центрів зайнятості із цього приводу розійшлися.
Жити півроку постійними співбесідами - знайома ситуація для киянки Наталії. Переступивши певну вікову межу, особливо вибирати не доводиться, - кількість вакансій різко зменшується. Щодня Наталія мала чи не по три розмови з потенційним роботодавцем. Але брати на роботу особливо не поспішають.
Проте, експерти підкреслюють: в Україні існує проблема працевлаштування дорослого населення. Варто тільки переглянути вакансії в Інтернеті. Тут частіше шукають молодих людей у віці від 20-ти до 35-ти років. У державному центрі зайнятості вважають інакше.
Проблему працевлаштування 40-річних підтверджують і рекрутингові агентства. Там говорять, що всупереч дисципліні і відповідальності вони не знають головного - іноземної мови.
Про занижену зарплату для "молодих" - ні слова. Мовляв, приватна справа компанії. А відмовити можуть і тому, що весь колектив молодий
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас