Де люблять купувати нерухомість знаменитості? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де люблять купувати нерухомість знаменитості?

Нерухомість
265
Знаменита тенісистка Марія Шарапова в лютому цього року придбала шикарний пентхауc в одній з фешенебельних новобудов ізраїльського міста Нетанія, розташованого на відстані 30 кілометрів на північ від Тель-Авіва.
Будинок, у якому знаходиться квартира, розміщений на березі Середземного моря. У пентхаусі площею 350 квадратних метрів три величезних балкони. А на даху Шарапова зможе створити не тільки прекрасний сад, але й установити басейн. Говорять, що це житло тенісистка приглянула, коли їздила в Ізраїль грати за збірну Росії. Вартість квартири - трохи більше 2 мільйонів доларів. До речі, уже пару років тому в Ізраїлі купив квартиру і гуморист Максим Галкін.
Олігархи у свою чергу віддають перевагу Лазурному Берегу. Так, у Романа Абрамовича відразу дві вілли у Франції: будинок у Сан-Тропе за 10 мільйонів фунтів стерлінгів і на Лазурному Березі за 15 мільйонів фунтів стерлінгів. У цих же краях є нерухомість у Бориса Березовського і Сергія Пугачова. Також у Франції придбали будинок Йосип Пригожин і Валерія.
Жити російські олігархи люблять у фешенебельних районах Лондона. Так, у Великобританії все в того ж Абрамовича чотири особняки: будинок у Західному Сасексі вартістю 18 мільйонів фунтів стерлінгів, пентхаус у Кенсінгтоні за 29 мільйонів фунтів стерлінгів, шестиповерховий котедж у Найтсбріджі за 18 мільйонів фунтів стерлінгів і п'ятиповерхова вілла в Белгравії за 11 мільйонів фунтів стерлінгів. Будинок у Лондоні є й у співачки Алсу.
Співак Валерій Леонтьев був одним з перших діячів російського шоу-бізнесу, що купив будинок за кордоном. Наприкінці 80-х років придбати віллу на березі океану Валерію запропонувала його дружина Людмила Ісакович. У підсумку вони вибрали двоповерховий будинок з великим басейном. Весь будинок прикрасили скульптурами крокодилів, шкірами леопардів і мисливських трофеїв. Леонтьев же приїжджає в Америку тільки відпочити. На постійне місце проживання Валерій перебиратися не збирається. По сусідству з Леонтьевими живуть також у величезних віллах його добрі знайомі: Леонід Агутін та Анжеліка Варум, Алла Пугачова, Філіп Кіркоров. У композитора Ігоря Ніколаєва в Маямі шикарна квартира.
Останній рік шоу-бізнес активно освоює і територію Болгарії. Наприклад, Філіп Кіркоров не тільки купив там квартиру, але й став співвласником великої будівельної компанії, що зводить житлові комплекси під Бургасом. До речі, шикарні апартаменти в цьому будинку від 200 до 400 квадратних метрів не так давно придбали й інші зірки: Надія Бабкіна, Борис Мойсеїв, Лоліта Мілявська, Євген Фрідлянд і Володимир Винокур.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас