Довгий обіцяє показати всю інформацію про земельні ресурси столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Довгий обіцяє показати всю інформацію про земельні ресурси столиці

Казна та Політика
156
Секретар Київради Олесь Довгий заявляє про те, що остання міська влада змусила землевласників платити гроші в міський бюджет, і пообіцяв журналістам надати доступ до всієї інформації щодо земельних ресурсів столиці.
"Якщо порівняти, скільки землекористувачів було до нашого приходу в Київраду і після, то виявиться, що їхня кількість майже не змінилася. Але за користування цими ділянками ми змусили їх платити гроші в бюджет, які ми потім направляємо на соціальні програми", - розповів на прес-конференції секретар Київради Олесь Довгий.
"Попередня влада фактично знущалася із простих людей у питанні відведення земельних ділянок. Але ми поклали цьому кінець, - відзначив Довгий. - Під час сесії Київради в прямому ефірі тисячі людей, які роками очікували та уже не вірили, що дочекаються відведення їм земельної ділянки, були запрошені в зал та одержали на руки договори оренди або акти земельних ділянок".
У той же час секретар Київради спростовує обвинувачення в земельних зловживаннях:.
"Ще три місяці тому я особисто передав усі без винятку проекти рішень у МВС і Генпрокуратуру із проханням або спростувати, або підтвердити всі заяви щодо земельних зловживань. На сьогоднішній день немає жодного чинного рішення суду, що було б обвинувачувальним щодо діяльності київської міської влади. Незважаючи на це наші опоненти продовжують плодити брехливу інформацію про судові рішення в підконтрольних їм ЗМІ".
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас