У чому різниця між шахраями і злочинцями? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У чому різниця між шахраями і злочинцями?

Кримінал
268
Вчені мужі багатьох країн світу замислюються над питанням, у чому різниця між шахраями і злочинцями? Спільна мета очевидна, присвоєння чужої власності, у випадку зі злочинцями, шляхом насильства, шахраї - обман і часом такий витончений, що жертви шахраїв з власної волі віддають їм і своє майно, коштовності і гроші.
Усвідомлення того, що їх обдурили, приходить не відразу, і жертви просто не можуть дати собі зрозуміле пояснення - як усе відбулося?!? Помилково припускати те, що жертвами аферистів і шахраїв можуть стати тільки мало освічені люди, провінціали та особи соціально не захищені, пенсіонери, інваліди, самотні. Дуже часто, у мистецьки сплетені і розкинуті сітки обману попадаються високоосвічені, інтелігентні і знамениті люди. Юридичної освіти часом не досить, для того, щоб убезпечити себе і свою сім’ю від шахраїв, захистити власність і гроші.
Шахрайства, як віруси, що потрапили у ваш комп'ютер з Інтернету, розмножуються з неймовірною швидкістю, копіюються, клонуються, придумують нові способи обману порядних громадян. Але шахрайство не єдина проблема сучасно суспільства, за даними статистики, той будинок, що кожен добропорядний громадянин намагається максимально оберігати від шахрайства, таїть у собі не менше загроз, ніж вулиця.
Це й елементарні і систематичні порушення техніки пожежної безпеки, недбале поводження з електричними приладами, банальна неуважність. Недбалість будівельників, які забули покласти в розчин цемент, недосвідченість електриків.…
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас