Робота над помилками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота над помилками

315
Слава та гроші, зібрані один час усім відомою фірмою "МММ", не дають спокійно спати шахраям і у наш час. Намагаючись максимально врахувати помилки, зроблені "невдалими" проектами, придумуються нові способи обману населення. Часом, довідавшись про чергове шахрайство, думаєш: ну як можна на таке купитися!?! Якась компанія, пропонує громадянам купувати в них, за певними цінами, волосіння і бісер. У домашніх умовах громадяни повинні будуть просто нанизувати бісер на волосіння, і компанія буде викуповувати в них уже "готовий продукт". І варто відмітити, що охочих було дуже багато!
Припустімо, що застосування нанизаного бісеру на волосіння знайти можна. Але от яке застосування знайшли організатори чергової "підстави", вирізаним з картону квітам, уявити, зовсім не виходить. Схема стандартна, кожен охочий повинен внести в касу "фірми" певну суму, і після підписання "контракту" вирізати з різнобарвного картону квіти. Чим більше квітів, тим більше грошей, здавати роботу треба було в строго визначений термін.
Організатори афери дуже добре вивчили помилки минулих років, знали і те, що в домовлений час, коли робота буде зроблена та принесена, виплачувати вони нічого не збиралися. І щоб уникнути скандалів і паніки, громадянам пропонувалося укласти "договір відстрочки платежу". Мотивувалося це незначними фінансовими труднощами тепер. Але всі ми люди, і якщо до нас по-людськи, то можна і зрозуміти, і почекати, тим більше що обіцянки були не словесними, усе було зафіксовано на папері, а це дуже гарне підстрахування.
За попередніми підрахунками, шахраї встигли обдурити близько 10 000 тисяч довірливих громадян, і це тільки в одному місті. А чи можна із упевненістю говорити те, що ще десь, тепер і в дану годину не сидить людина і не вирізає квіти з картону, сподіваючись на те, що її робота буде оплачена гідно!?!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас