Знижки - чесний обман? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Знижки - чесний обман?

990
Стрімко ввійшли в наше життя поняття: "акція", "знижки", "розпродаж", і привели до того, що багато хто просто не уявляє собі покупок, попередньо не "прозондувавши" магазини на наявність таких. З одного боку, в знижках нічого поганого нема, магазини розширюють асортименти, і залежаний товар просто продають за втратними цінами. Але з іншого боку існує велика небезпека, придбати за велику суму грошей не менш велику "купу лахміття".
Як правило, рішення про проведення розпродажів та акцій, адміністрація магазину приймає задовго до "заповітного дня". Весь цей час мерчендайзери активно трудяться над "правильним" розміщенням товару, для того, щоб осліплений "скидковими" цінами покупець звернув увагу саме на той товар, який магазину треба продати. І зовсім не важливо те, що до розпродажу ціна на цей товар була нижчою від тієї, за яку його продають зараз, просто тоді цей товар ніхто не бачив.
Невід'ємним атрибутом подібних "шахрайських розпродажів", є масовість, чим більше покупців зберуться в одному місці, тим менше в них буде можливості і часу розглядати те, що вони збираються придбати.
Головне - встигнути купити, і не дати це зробити "товаришеві по нещастю". І тільки принісши додому все куплене і починаючи уважно розглядати, багато хто розуміє те, що їм просто усучили те, що ніхто купувати не хотів, а слова: "акція", "знижки", "розпродаж" - зробили свою справу, позбавили магазин від неліквідного товару, і покупців - від кровно зароблених грошей.
Так що, проходячи по вулиці повз магазин, на вітрині якого гордо красується напис "розпродаж", ґрунтовно подумайте, чи настільки ви багаті, щоб викинути гроші на вітер
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас