На eBay виставлять великодні яйця з зображеннями Гордона Брауна і Девіда Бекхема — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На eBay виставлять великодні яйця з зображеннями Гордона Брауна і Девіда Бекхема

73
На інтернет-аукціон eBay будуть виставлені великодні шоколадні яйця із зображеннями п'яти знаменитих британців, повідомляє в середу Sky News.
На яйцях з білого шоколаду за допомогою темного шоколаду поміщені зображення Девіда і Вікторії Бекхем, Гордона Брауна, співачки Лілі Аллен і принца Гаррі. Ці люди, як вважають у кондитерській компанії, що виготовила яйця, Thorntons, персоніфікують собою британську культуру. Гроші, виручені від продажу яєць, будуть направлені дитячій благодійній організації Barnardo's.
Дизайн незвичайних крашанок для Thorntons виконала дизайнерська група Id-Iom, відома роботами в стилі граффіті. Крім п'яти "портретних" яєць Thorntons виставить на eBay ще кілька ексклюзивних творів у тому ж жанрі.
Зокрема, буде представлено яйце, дизайн якого виконав відомий татуювальник Луї Моллой (Louis Molloy). На ньому зображені два найпопулярніші малюнки, що замовляють у його салоні: ластівка і синьошийка (співочий птах). Крім цього шоколадне яйце вагою кілограм представить модельєр Генрі Холланд.
Про стартові ціни на ексклюзивні крашанки не повідомляється.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас