"Укрнафта" хоче змінити реєстратора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрнафта" хоче змінити реєстратора

159
Компанія "Укртатнафта" (Кременчуцький нафтопереробний завод, Полтавська область) має намір змінити реєстратора - фінансову компанію "Укрнафтогаз". Про це на прес-конференції повідомив представник міноритарного акціонера "Укртатнафти" - компанії "Корсан" - бізнесмен Геннадій Корбан.
"Укрнафтогаз" відмовився від ведення реєстру "Укртатнафти", тому правління "Укртатнафти", мабуть, найближчим часом ухвалить рішення щодо тимчасової передачі реєстру іншому реєстраторові", - сказав Корбан.
У зв'язку із цим він підкреслив, що заплановане Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" на 18 березня продовження зборів акціонерів буде незаконним, оскільки зараз реєстр акціонерів вести комусь.
Корбан також повідомив, що у випадку якщо збори акціонерів 18 березня все-таки буде продовжено, всі рішення, прийняті на них, будуть оскаржені міноритарними акціонерами в судах.
Як повідомлялося, 4 березня Державна комісія цінних паперів і фондового ринку анулювала фінансовій компанії "Укрнафтогаз" (Київ) ліцензію реєстратора цінних паперів
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас