"Нафтогаз" запропонував промисловим підприємствам купувати газ у нього, а не у Фірташа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" запропонував промисловим підприємствам купувати газ у нього, а не у Фірташа

180
ДК "Газ України" почала укладання договорів на поставки природного газу для потреб промислових споживачів на березень поточного року, повідомили в прес-службі компанії.
"З метою забезпечення надійного безперебійного газопостачання в березні промисловим споживачам, попередження випадків бездоговірного і безлімітного споживання природного газу, ДК "Газ України" надала промисловим підприємствам проект договору на постачання природного газу для термінового його розгляду і підписання", - говориться в повідомленні.
Для складання прогнозного балансу споживання природного газу на березень промисловими споживачами, ДК "Газ України" звертається із проханням протягом двох днів подати заявки на обсяги природного газу, які підприємства планують спожити протягом березня.
При визначенні підприємствами необхідних обсягів природного газу на березень, Компанія пропонує виходити з фінансово-господарської діяльності і технологічних процесів виробництва, а також з урахуванням планових ресурсів газу, підтверджених НАК "Нафтогаз України" через Об'єднане диспетчерське управління ДК "Укртрансгаз". Підприємства повинні також здійснити попередню оплату за природний газ на березень 2008 року.
У повідомленні також відзначається, що відповідно до розрахункового балансу надходження та розподілу природного газу НАК "Нафтогаз України" підтвердила планові ресурси природного газу для потреб промислових споживачів на березень із ресурсів ДК "Газ України".
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас