Буш зустрінеться з робочою групою з фінансових ринків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Буш зустрінеться з робочою групою з фінансових ринків

160
Президент США Джордж Буш 17 березня планує провести зустріч з фінансовим керівництвом країни, повідомляє Reuters з посиланням на Білий дом.
На зустріч, що призначена на 2 годину дня за місцевим часом, запрошені члени президентської робочої групи. Президент США Джордж Буш 17 березня планує провести зустріч із фінансовими керівниками країни, повідомляє Reuters з посиланням на Білий дім і групи з фінансових ринків. Її очолює міністр фінансів США Генрі Полсон. У групу входять голова Федеральної резервної системи Бен Бернанкі, а також голови Комісії цінних паперів і бірж і Комісії з торгівлі сировинними ф'ючерсами.
Зустріч пройде на тлі потрясінь, які повномасштабна кредитна криза викликала в американській фінансовій системі. У п'ятницю п'ятий найбільший у США інвестиційний банк Bear Stearns звернувся за додатковим фінансуванням до JPMorgan Chase і ФРС. У порятунку банку бере участь і міністерство фінансів.
13 березня президентська робоча група опублікувала набір рекомендацій, які стосуються змін, що посилюють правила для іпотечних кредиторів, позичальників і кредитних агентств і спрямованих на запобігання нового витка проблем, пов'язаних із кредитними ринками.
Демократи в Конгресі намагаються провести закон, що надає Федеральному житловому управлінню більш широкі повноваження в запобіганні хвилі вилучень житла за борги, що загрожує захлиснути фінансову систему. Однак адміністрація Буша без ентузіазму ставиться до пропозицій, що припускають збільшення ролі державних структур.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас